Ciută.Cristina.info

Materiale utile – competente digitale

Gata cu vacanţa, a început şcoala!


Aproximativ 3,5 milioane de elevi din învăţământul preuniversitar şi copiii de grădiniţă reîncep astăzi cursurile. Următoarea vacanţă, cea intersemestrială, va începe în 30 ianuarie şi se va încheia în 7 februarie, iar cursurile semestrului al doilea se vor desfăşura în perioada 8 februarie – 2 aprilie.

Elevii vor mai avea o vacanţă de Paşte, în intervalul 3-11 aprilie, apoi se vor întoarce din nou la şcoală în 12 aprilie, până vineri, 11 iunie. Vacanţa de vară va începe în 12 iunie şi se va încheia în 12 septembrie.

Tezele de pe semestrul I au fost susţinute până pe 18 decembrie, iar cele de pe semestrul II au loc până în 14 mai. Structura anului şcolar 2009-2010 stabilită prin ordin ministerial poate fi modificată doar în situaţii deosebite, bine fundamentate, în funcţie de condiţiile climaterice locale speciale şi de specificul şcolii. Aprobarea modificărilor se face de către inspectoratul şcolar judeţean, la cererea instituţiilor de învăţământ, dar doar în condiţiile asigurării celor 173 de zile de cursuri, precum şi a posibilitatilor ca toţi elevii să participe, fără restricţii, la examenele de bacalaureat.

04/01/2010 - Posted by | Grup Scolar Forestier Campina |

Niciun comentariu până acum.

Lasă un comentariu